Review deelnemer OBS Techniek 

Als deelnemer aan de Doedag in Techniek 2023 in Pijnacker, willen we graag onze oprechte waardering uitspreken voor dit geweldige evenement. Het was voor ons een eer om betrokken te zijn bij zo’n inspirerende- en educatieve dag.

De kinderen die ons bezochten waren buitengewoon enthousiast en nieuwsgierig naar de wereld van techniek. Het was leuk om te zien hoe ze zich gedurende drie uur volledig onderdompelden in de technische activiteiten die we hadden voorbereid. Hun vastberadenheid om te leren en hun creativiteit bij het oplossen van technische uitdagingen waren veelbelovend.

Een mooi aspect van het evenement was de feedback van ouders/verzorgers. Sommige ouders/verzorgers kwamen speciaal naar ons toe om te vertellen hoe lang geleden het was dat hun kinderen zich zo geboeid hadden gevoeld en zich urenlang ongestoord met techniek hadden beziggehouden. Dit is een bevestiging van de waarde van technische educatie en hoe het kinderen kan inspireren.

We willen ook graag onze waardering uitspreken aan de organisatoren van het evenement voor het mogelijk maken van deze geweldige dag. Volgend jaar zullen we zeker weer deelnemen om onze steun te blijven bieden aan de educatieve- en plezierige reis van de kinderen. We kijken er nu al naar uit om meer jonge geesten te zien gedijen en te helpen bij het ontdekken van de spannende wereld van techniek.

Nogmaals bedankt aan iedereen die betrokken was bij de Doedag in Techniek in Pijnacker.
Het was heel leuk om deel uit te maken van deze bijzondere dag!