Ontdek de wereld van techniek

Wie zijn wij?

De Doedag in Techniek is een initiatief van OBS Groep, Gemeente Pijnacker-Nootdorp en het SOB Oostland. Tijdens dit evenement willen we jongeren kennis laten maken met de mogelijkheden van werken met techniek. De Doedag in Techniek was in 2023 een succes, maar dit jaar pakken we het nog grootser aan: met meer bedrijven, meer activiteiten en nog meer plezier maken we deze tweede editie er een om niet snel te vergeten!

Vorige editie

De eerste editie van de Doedag in Techniek in 2023 was een groot succes. Ruim 20 bedrijven uit de regio Pijnacker-Nootdorp waren aanwezig voor kinderen van 8-13 jaar om hen op speelse manier meer te leren over techniek. Verder was het een mooie kans om te netwerken met verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio.

K.A. van Daalen

Wij wisten van tevoren niet wat en hoeveel we konden verwachten maar alle verwachtingen zijn overtroffen. We hebben van begin tot het eind genoten.

H.N. Post & Zonen

Wij vonden het een zeer geslaagde dag. De sfeer zat er goed in, leuk publiek, heel gave activiteiten om te doen en goed georganiseerd.
Omdat het zo goed is bevallen willen we ons alvast aanmelden voor volgend jaar.

Meerbouw

Het was erg geslaagd, we hopen dat er volgend jaar nog meer bedrijven deelnemen.

247 Lasersnijden

De Doedag in Techniek is een erg leuke gelegenheid om de jeugd op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor de techniek.

OWMachinebouw

Mooi om te zien hoeveel verschillende bedrijven een steentje bijdroegen die dag, en vooral omdat ze stuk voor stuk nét íets meer deden voor de kinderen dan op een normale open dag/ techniek dag. Dat extraatje zag je ook terug in het enthousiasme van alle bezoekers die er waren. Volgende keer ben ik er graag weer bij!

OBS Techniek

Het was voor ons een eer om betrokken te zijn bij zo'n inspirerende en educatieve dag. Volgend jaar zullen we zeker weer deelnemen om onze steun te blijven bieden aan de educatieve en plezierige reis van de kinderen.