Ontdek de wereld van techniek

Voor bedrijven

De eerste editie van de Doedag in Techniek in 2023 was een groot succes. Ruim 20 bedrijven uit de regio Pijnacker-Nootdorp openden hun deuren voor kinderen van 8-13 jaar om hen op speelse manier meer te leren over techniek. Verder was het een mooie kans om te netwerken met verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio.

Wil jij hier ook staan met jouw bedrijf?
Meld je dan nu aan!

Meld je aan

Ga de hoogte in

Bekijk de wereld van wel 20 meter hoogte vanuit een hoogwerker.

Bouw dino’s

Hoeveel soorten dino’s kan jij opnoemen?

3D tekenen

Zet jezelf op beeld en ontdek hoe iets er van alle kanten uitziet.

Ontdek de wereld
van techniek…

Op de Doedag in Techniek krijgt ieder deelnemend bedrijf een eigen ‘stand’ waarbij de ondernemers hun specialiteit in techniek aan kinderen van 8 tot 13 jaar uit de regio kunnen presenteren. Je bedenkt hierbij als bedrijf een leuke- en interactieve activiteit waarmee kinderen op een speelse wijze in aanraking komen met de techniekbranche.

Heb jij ook een toffe activiteit in gedachte? Meld je bedrijf nu aan!

Meld je aan

K.A. van Daalen

Wij wisten van tevoren niet wat en hoeveel we konden verwachten maar alle verwachtingen zijn overtroffen. We hebben van begin tot het eind genoten.

H.N. Post & Zonen

Wij vonden het een zeer geslaagde dag. De sfeer zat er goed in, leuk publiek, heel gave activiteiten om te doen en goed georganiseerd.
Omdat het zo goed is bevallen willen we ons alvast aanmelden voor volgend jaar.

Meerbouw

Het was erg geslaagd, we hopen dat er volgend jaar nog meer bedrijven deelnemen.

247 Lasersnijden

De Doedag in Techniek is een erg leuke gelegenheid om de jeugd op jonge leeftijd te enthousiasmeren voor de techniek.

OWMachinebouw

Mooi om te zien hoeveel verschillende bedrijven een steentje bijdroegen die dag, en vooral omdat ze stuk voor stuk nét íets meer deden voor de kinderen dan op een normale open dag/ techniek dag. Dat extraatje zag je ook terug in het enthousiasme van alle bezoekers die er waren. Volgende keer ben ik er graag weer bij!

OBS Techniek

Het was voor ons een eer om betrokken te zijn bij zo'n inspirerende en educatieve dag. Volgend jaar zullen we zeker weer deelnemen om onze steun te blijven bieden aan de educatieve en plezierige reis van de kinderen.

Meld jouw bedrijf aan voor de Doedag in Techniek!

Wil jij met jouw bedrijf ook graag op deze toffe dag staan? Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier. We zien je graag binnenkort op de Doedag in Techniek!

Deelname bedraagt €250,-